Acasa

Bine ati venit!

Sunt aici pentru dumneavoastra, pentru tine, pentru oricine are nevoie sa fie insotit in rezolvarea unor dificultati de viata.

Sunt aici pentru a te asculta, pentru a te intelege si pentru a gasi solutii impreuna.

Aici nu vei fi judecat, catalogat, etichetat, aici poti vorbi liber.

Latest from the Blog

Trauma

Trauma copiilor nedoriti Unii oameni pur și simplu nu vor să fie părinți si asta cu siguranță este în regulă. Dar unii oameni care nu vor să fie părinți ajung, fie din întâmplare, fie prin alegere, să aibă copii.

Tulburarea complexa de stress posttraumatic C-PTSD

Tulburarea complexa de stres posttraumatic  isi are originile intr o serie repetata de experiente traumatizante din copilarie: abuzuri psihologice, neglijenta si diverse alte situatii in care copilul nu se poate apara si nu stie cum sa scape din aceste situatii. Cei care cresc intr un mediu lipsit de predictibilitate, pericol, inconsistenta parentala, abandon emotional raman cu traume ascunse in inconstient care le afecteaza dezvoltarea psihologica, neurologica si emotionala.

Mindfulness, anxietate si depresie

Mindfullness ul este la origine o tehnica de meditatie de tip spiritual. Are legatura cu transcendenta, aflarea adevarului absolut. Pune accentul pe disocierea de realitatea oferita de ganduri si imagine. In depresie si anxietate reactioneaza la fictiunile produse de propria minte.

Get new content delivered directly to your inbox.

%d blogeri au apreciat: