Terapie individuala

 Daca simti nevoia sa afli mai multe despre tine, sa te descoperi, sa gestionezi mai bine anumite dificultati de viata, sa gasesti solutii pentru a iesi dintr-un impas existential, eu sunt aici pentru a te insoti.

Daca treci prin situatii cu care nu te-ai mai confruntat pana acum, daca ti se intampla lucruri noi, ce par imposibile si care iti afecteaza relatiile cu familia, prietenii si chiar cu tine insuti, inseamna ca a sosit momentul sa apelezi cu toata increderea la psiholog.

Cine apeleaza la psiholog ?

  • Persoana ce trece printr-un moment delicat al vietii sale;
  • Persoana aflata in dificultate, ce are nevoie de ajutor;
  • Individul care nu reuseste sa iasa din impas de unul singur;
  • Cel care nu se simte in stare sa infrunte greutatile;
  • Persoana care nu reuseste sa gaseasca ajutor nici din partea apropiatilor.
  • Persoana aflata in dificultate, ce are nevoie de ajutor.

Consilierea psihologica este un proces intensiv de acordare a asistentei psihologice pentru persoanele normale care doresc sa-si atinga obiectivele si sa functioneze mai eficient. Consilierea este centrata pe „problema” si utilizeaza dialogul de clarificare, suport si angajare a clientului in rezolvarea si integrarea propriei „probleme” de „aici si acum”, din contextul sau existential sau situational de viata.

Psihoterapia este o modalitate de tratament mai complexa, centrata pe eliminarea sau reducerea unor simptome, a unor comportamente disfunctionale sau pe reechilibrarea si restructurarea personalitatii.

Terapia de cuplu  te poate ajuta sa depasesti impasul existential in care te afli cu partenerul tau de viata. Iti poate oferi o perspectiva noua, obiectiva a relatiei de cuplu. Te poate ajuta sa descoperi alternative practice prin care sa rezolvi problemele de cuplu. Psihologul va poate ajuta pe amandoi sa va constientizati mai bine propriile defecte si vulnerabilitati, sa va cunoasteti si sa comunicati mai bine in cuplu si in afara lui.

Psiholog Iuliana Stancu, Calea Crangasi 52, sector 6, Bucuresti


If you go through situations that you have never faced before, if new things happen to you, which seem impossible and which affect your relationships with family, friends and even yourself, it means that the time has come to call with confidence the psychologist.

Who goes to a psychologist?

- The person who is going through a delicate moment in his life;
- The person in difficulty, who needs help;
- The individual who fails to break the deadlock on his own;
- The one who does not feel able to face the difficulties;
- The person who fails to find help from relatives.
- The person in difficulty, who needs help.
Psychotherapy is a more complex way of treatment, focused on eliminating or reducing symptoms, dysfunctional behaviors or rebalancing and restructuring the personality.


Couple therapy can help you overcome the existential stalemate you are in with your life partner. It can give you a new, objective perspective of the couple's relationship. It can help you discover practical alternatives to solve couple problems. The psychologist can help both of you to become more aware of your own flaws and vulnerabilities, to know and communicate better in the couple and outside of it.

Psychologist Iuliana Stancu, Calea Crangasi 52, sector 6, Bucharest
%d blogeri au apreciat: